Gastenboek

  >                           


 • Geplaatst door band van rookhuizen
  Ik had een vraag ik wou graag die poppetjes hebben van Max en Lotte mijn kleinzoon en kleindochter heten zo en zijn ook nog eens broer en zus ook nu weer ik wel dat als je 2 producten koop van nivea dan krijg je een code en kan je ze krijgen maar ik heb al een tijdje geleden zonnebrand cream gehaald voor ze van nivea en daar was toen nog geen aktiie voor die poppetjes nu is mijn vraag kan ik ze ook kopen bij jullie ik hoor het graag van u vriendelijke groeten oma Nand
 • Geplaatst door Colinda
  wat een geweldig project is dit toch en wat een ontzettend lieve mensen!!

  Met onze zoon (goed horend en sprekend) van inmiddels 15 maanden doen wij al een tijd gebaren van lotte en max en dat vertelde ik een hele tijd geleden tegen de kindjes van scouting.
  Toen 2 jongens met een spraakgebrek ineens helemaal opleefde omdat wij nu ook via gebarentaal kunnen communiceren. Heb ik besloten om eens contact te zoeken met "lotte en max" of hun misschien iets voor onze scoutinggroep kunnen betekenen. Dit werdt liefde vol opgepakt en ik kreeg wat materialen toegestuurd.
  De kinderen hebben een top dag gehad en nu nog steeds wordt er wel eens gevraagd wat iets betekend in gebarentaal zodat iedereen ook met gebaren met onze 2 jongens kunnen communiceren. De groep is er zelfs ook hechter van geworden.

  Ons zoontje (15 maanden) kwam laatst met Oma in de winkel een moeder tegen die met gebaren tegen haar zoontje van 3jaar sprak.
  Ons Zoontje keek de mensen aan en ging uit zichzelf terug gebaren . Een geweldige ervaring ook voor zowel het dove jongentje als ons zoontje. Beide waren ook helemaal trots!

  Inmiddels heb ik nu de laatste 4 ontbrekende dvd's in onze collectie besteld

  Maar wat ik me toch nog afvroeg... Is er ook een gebaar voor Pijn/au?
  Ons zoontje heeft Myoclonie (epileptie) en valt nu geregeld. Soms zien we dat soms ook niet maar horen we hem in eens huilen.
  Hij praat al veel en met gebaren communiceert hij de woorden die hij nog niet kan uitspreken. Helaas kan hij alleen niet aangeven of hij pijn heeft, ook het woordje AU zegt ie nog niet.

  We hopen dat er een gebaar is voor AU/pijn zodat hij ons kan "vertellen" wat er aan de hand is.

  Groetjes Colinda en Remco
 • Geplaatst door E.Boon
  Beste mensen, Wat een mooie manier van communiceren!
  Ik wil mijn dochter en kleindochter in Frankrijk hier graag kennis mee laten maken.
  Verstuurt u ook naar her buitenland?
  En staan bij de liedjes ook de gebaren aangegeven? Dan kan ik een startersetje versturen.
  Groet
  Els
 • Geplaatst door petra kaan
  Is er ook iets voor het leren zwemmen? Groetjes Petra Kaan, zwembad de Bever in Sint Pancras
 • Geplaatst door Cynthia
  Wat een geweldig project dat jullie nu op scholen doen.
  Helaas bij de school van mijn zoon zijn de 5 weken al weer voorbij. De voorstelling aan het einde van het project was fantastisch!
  Hopelijk snel een vervolg hierop.
 • Geplaatst door Fan
  We hebben al ontzettend veel plezier gehad van de eerste DVD's die we ontvingen! Nu bestel ik de rest ook. Vooral de bekende kinderliedjes DVD valt in de smaak. (Daarvan bestel ik nu het tweede exemplaar, als reserve, want die draaien we echt grijs!) Onze (horende) zoon van 2 vraagt er elke dag om. Omdat zijn taalverwerving langzaam gaat, geven de gebaren ons een ingang om met elkaar te praten. Fijn!! Hij vraagt zelf om een broodje of drinken met de gebaren, vertelt dat hij wil slapen of dat ik een poes moet tekenen etc. Vaak begint hij zelf met het eerste gebaar van een liedje. Dan wil hij dat ik het liedje zing en gebaren we samen de rest van het liedje. Dit gebeurt de hele dag door! :-) Bedankt dat jullie deze serie hebben gemaakt - het is echt een verrijking van onze communicatie. :-)
 • Geplaatst door Ramona
  Bedankt voor de snelle levering! Mijn oudste vond de dvd's al erg leuk en de jongste heeft er nu ook weer plezier van. We hebben inmiddels de hele set .
  En ook bedankt voor de flyers, deze neem ik komende woensdag in ieder geval mee naar het mamacafé hier in de buurt en de rest komt ook goed terecht!
 • Geplaatst door Liv
  Zonder Lotte en Max hadden we nooit zo snel en goed de gebaren kunnen leren om ons meisje met down te kunnen begrijpen.Supergoede formule! Hopelijk komen er nog heel veel nieuwe dvd's! Grote fans hier!
 • Geplaatst door Marloes
  We zijn zo blij dat we (de dvds van) Lotte en Max hebben ontdekt. Dochterlief van bijna 14 maanden heeft er ondertussen al veel van geleerd en ze beleeft er zoveel plezier aan.
  Dank je wel hiervoor!
 • Geplaatst door Kinderopvang Jeremina
  Gister zijn we met de kinderen bij een voorstelling van Lotte en Max geweest. Wat een enorm succes. Onze complimenten. We hebben er enorm van genoten en de kinderen hebben alles uitgebreid verteld en nagespeeld. In een woord Geweldig! Dank jullie wel, we komen graag nog eens
 • Geplaatst door Svende
  Vorige ronde DVD's finaal grijsgedraaid. Helpt zó in de taalontwikkeling, en komen net op het punt van meezingen met alle liedjes, we kopen de set nog een keer :-)
 • Geplaatst door Nawal
  Hoi, ik wil graag dvd speler bestalen voor mij zoon hiy is nu 4.jaar hiy gebruikt al gebaren in school. maar ik wil ook dvd voor thuis, in ik weet niet welk dvd moet ik bestelen ,kan emend mij hulpen . GR nawal
 • Geplaatst door Els
  Lotte en Max, Als ik zie hoeveel kinderen, maar ook volwassenen met verstandelijk beperkingen, hoor en spraakproblemen en voordelen mee hebben. Ikzelf kijk ik mee met verstandelijk beperkte broer en met een leuke 3 delige cursus van het NGT (Nederlandse Gebaren taal)bij het DOC te Amsterdam, kan ik mensen met een auditieve stoornis helpen op mijn werk.
  Team van Max en Lotte bedankt, Ik ga de kaarten bestellen. en er een soort spel van maken.
 • Geplaatst door Mieke
  Wij hebben de serie met dvd's vanaf september 2015 maar kijken ze nog iedere dag met heel veel plezier.
 • Geplaatst door Hannah
  Wat een prachtige dvd's! Ze zijn duidelijk met veel zorg gemaakt. Onze slechthorende zoon is met 6 maanden nog wat te klein, maar onze dochter van 2 is dol op de dvd's. Ze wil voortdurend kijken en gebaart vrolijk mee. Dank voor de mooie serie!
 • Geplaatst door wilma top
  Zoveel zorg en liefde, gestopt in een DVD!!
  Ik ben heel blij met de DVD- serie van Lotte en Max.
  Je leert eigenlijk spelenderwijs veel woorden en zinnen.
  Geweldig!!
 • Geplaatst door Linda Spanjer
  Wij zijn ontzettende fan van de gebaren dvd's en mijn dochtertje van 10 maanden gebaart al volop!
  Nou zijn wij benieuwd wanneer het pop-up boek weer verkrijgbaar is. Die zouden we namelijk heel graag aan onze collectie toe willen voegen
 • Geplaatst door Sheila Nelwan
  We zien de DVD met gebaren taal met plezier tegemoet. Mijn kleinkind kan al wat gebaren en het is zo bijzonder om op deze manier nu al met elkaar te communiceren! Wat een rijkdom!
 • Geplaatst door Mies
  Wij zijn zo fan van Lotte en Max en alle kinderen die te zien zijn op de dvd's .Onze dochter van 1,5 kent bijna alle gebaren !! Vooral "" meer "" is favoriet (meer koek haha ) .we hebben alle dvd's en posters .helaas is het boek niet meer te krijgen , die ontbreekt in onze verzameling .we kijken elke dag nog naar Lotte en Max !!!
  Bedankt! !!!
 • Geplaatst door Marjolein
  destijds al eens dvd's aangekocht vandaag de laatste in een combi set met de CD!!! zo leuk mijn zoontje van nu 14 maanden is al een tijde aan het oefenen maar het gaat inmiddels zo goed! ik sta versteld van hoeveel hij al begrijpt en zelf kan gebaren. hij leer ook veel gebaren zelf van de Dvd''s zonder dat ik ze hem geleerd heb!! zo goed. zo erg zelfs dat mama af en toe toch even moet mee kijken welk gebaar hij nou bedoeld haha. hij leert sneller als mama! alleen maar goed!! en scheelt zoveel frustratie voor mn mannetje! zelfs papa begint nu toch ook te gebaren terwijl die het eerst maar flauwekul vond! IK ben helemaal voor!! net ook een vriendin aangeraden dit te doen en zij is ook van plan dvd's aan te schaffen! zo goed!
 • Geplaatst door Daniëlle
  Wat een succes is jullie cd! Ons dochtertje heeft de cd gisteren voor Sinterklaas gekregen en is super enthousiast
 • Geplaatst door Irene
  Ik heb vernomen dat er een box voor de dvd-set van 8 stuks is. En dat deze tegen kostprijs te koop is. Aangezien ik de 8 dvd's al in huis heb, zou ik graag willen weten hoe ik aan een losse doos kan komen.
 • Geplaatst door Lotte & Max
  Op dvd2 "Een nieuwe dag" staan een aantal sinterklaasliedjes. En op dvd3 staat er ook 1, maar daar heb je weer een Kerstliedje en een Pasenliedje in de bonus erbij! Tip: Bij "nieuws" kan je ze zien en ook op ons youtubekanaal. groetjes Lotte & Max
 • Geplaatst door Mariken
  Wij hebben alle dvds en zijn er zo blij mee: onze dochter van 2,5 met een zeldzaam syndroom kan nog niet praten maar kent dankzij lotte en max zeker 70 gebaren om met ons te kunnen praten! Nu zag ik gisteren dat er ooit een show van lotte en max zingen sinterklaasliedjes is geweest: komt deze nog een keer dit jaar? En zou het niet fantastisch zijn een dvd met sinterklaas als thema te maken: om haar voor te bereiden op het feest en om de liedjes mee te kunnen gebaren!
 • Geplaatst door Suzanne vogelaar
  Komen er ook poppen-knuffels van lotte en max in het assortiment? Ben nu op zoek naar iemand die ze kan maken want me kleine is zo gek op Lotte en max en ze zou ze helemaal het einde vinden
 • Geplaatst door Sannah den Engelsen
  Geachte heer/mevrouw

  Ik wil graag een aantal dvd's en posters bestellen.
  De combinatieset leek me daarom een goede optie.

  Als ik echter de losse items optel kom ik uit op een lager bedrag dan het totaalbedrag in de combinatieset.
  Dit komt denk ik omdat de posters afgeprijsd zijn.

  Past u de prijs van de combinatieset nog aan?

  Ik hoor het graag!
  Vrgr Sannah
 • Geplaatst door Gerdien
  We hadden de eerste 3 dvd's al een tijdje. Vorige week de laatste 5 besteld. Vandaag kwamen ze binnen. Wat zijn ze weer leuk. Onze zoons zijn er dol op. Wat een leuke liedjes weer en wat goed dat hij ook op NGT kan worden gezet. Onze jongste zoon is doof geboren en heeft nu 2 CI's. Doordat we al vroeg zijn begonnen met gebaren aanbieden heeft hij al best een grote woordenschat mede dankzij Lotte en Max. Bedankt en ga zo door!! Wat een verijking om zo met je kind te kunnen comuniceren.
 • Geplaatst door Marieke
  Onze zoon van bijna 4 heeft ASS en sprak met 2 jaar nog geen woord. Op advies van onze logopediste hebben we de dvd's van Lotte en Max gekocht. Inmiddels hebben we ze bijna allemaal. Onze zoon (en inmiddels ook onze jongste dochter) vindt ze geweldig, zingt gebaart en danst alle dvd's enthousiast mee. Wat zijn wij blij met Lotte en Max!
 • Geplaatst door Irene
  Ik zou heel graag willen weten op welke locatie Lotte & Max optreden op WDD 2014 in Dordrecht. Op de website van WDD zie ik 11.15 en 14.00 uur staan. De locatie is me niet duidelijk. Omdat ik een flink eind moet reizen met een kind van nog geen 2 jaar, wil ik me alvast goed voorbereiden zodat we niets hoeven te missen.
  Verder wil ik even zeggen dat ik de gebaren dvd's geweldig vind. Niet alleen mijn dochter, maar ook ik, als niet-afgestudeerd tolk gebarentaal, heb er heel veel plezier van!
 • Geplaatst door Martina
  Mijn zoon is zoooo blij dat hij vandaag de laatste 3 DVD's in huis kreeg en hele middag lekker kijken, genieten
 • Geplaatst door Lotte S.
  Wij hebben op donderdag 5 dvd's besteld en vandaag (zaterdag) al in de brievenbus! Bedankt voor de snelle verzending en natuurlijk voor het maken van deze geweldige dvd's! Leuk, leuk, leuk, we gaan meteen kijken... Groetjes, Lotte
 • Geplaatst door Evelijn en Kalijn
  Mama heeft voor Evelijns geboorte een dvd van jullie besteld die ik kalijn met veel plezier kijk, al snel kwamen ook de andere dvds op het verlanglijstje, en we zijn nu bijna compleet.

  Misschien leuk om ook kleinere t shirts te maken de volgende ronde kan mijn baby zusje er ook een aan

  Liefs kalijn en evelijn.
 • Geplaatst door Samantha Verkaik
  Weer een serie dvd's ben erg benieuwd.... En Kjell helemaal.. Blijft en feest om te zien dat hij zelf erop staat! Hij is zelfs al herkend vorig jaar in. Portugal
 • Geplaatst door Rosemarijn
  De nieuwe dvd's zijn gisteren binnengekomen en nu allemaal al bekeken. School is nog wat moeilijk maar de dierentuin is favoriet, bij ons 2,5 jarig meisje. Vanmorgen vroeg ze meteen om "nieuwe" gebaren kijken.

  Komen er ook kaartjes van de 5 nieuwe dvd's?
 • Geplaatst door Anna
  Gefeliciteerd met deze serie DVD's. Erg leuk om te zien en mee te doen. Mijn zoon die in september 2 wordt, heeft door de DVD's, meer mogelijkheid zich te uiten en te 'praten'. Hierdoor kunnen we nu al 'gesprekken' voeren. Echt geweldig!
 • Geplaatst door Judith
  Renske, gefeliciteerd met de nieuwste 3 DVDs! Een hele mooie en dankbare prestatie.

  We kunnen niet wachten tot we ze binnen hebben. De taisers zien er leuk uit, en ze zullen hier net zo goed in de smaak vallen als de vorige 5.
  Mijn dochtertje heeft met dank aan deze serie leren gebaren en praten en Lotte en Max zijn haar grote vrienden.
 • Geplaatst door saskia mol
  Hallo,
  Zijn alle vijf nieuwe dvd's al ontwikkeld? Omdat op de site staat eind 2013 en begin 2014???
  Ik zou ze namelijk graag bestellen, maar wil de onderwerpen van de nieuwe dvd's weten en kan er niets over vinden?
  Groet,
  Saskia
 • Geplaatst door Cynthia Ruiter
  Wat zijn de dvd's toch geweldig. Onze oudste zoon heeft een ontwikkelingsachterstand, wat zich met name uit in de communicatie. Naar aanleiding van het kijken van de dvd's kan hij zich al zoveel beter uiten in woord en gebaar. Het liefste zou hij heel de dag jullie dvd's kijken!
 • Geplaatst door Andrea
  We zijn erg blij met de nieuwe dvd`s Feest en Naar Buiten! Komen daar ook nog gebarenkaartjes van, om te oefenen zonder dvd? Ook voor opa`s/oma`s en oppas erg handig
 • Geplaatst door Miranda
  Hallo, bedankt voor de snelle levering. We hebben al 2 dvd`s gekeken. Super leuk om samen de gebaren te leren. Succes met uitbrengen van de andere dvd`s.
 • Geplaatst door Elise
  Jippie!!!!! 2 nieuwe dvd`s,nu net besteld! Onze dochter van 4 praat niet,en pikt nu sinds een jaar gebaren op. Met de leuke dvd`s gaat het snel! Ze kan nu dingen duidelijk maken,minder frustratie. Dank jullie wel!!!

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

TSHIRT - kleur - € 8,95 € 2,50

Gastenboek

 • 25-05-2017 - Ik had een vraag ik wou graag die poppetjes hebben...  lees meer
 • 23-05-2017 - wat een geweldig project is dit toch en wat een...  lees meer
 • 03-05-2017 - Beste mensen, Wat een mooie manier van communiceren!
  Ik wil mijn...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2017 Kindergebaren met Lotte & Max | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel