Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Marieke
  Onze dochter is nu 4 en kijkt als 3 jaar bijna dagelijks een van de dvd's. De gebaren helpen haar erg om zich uit te drukken. Ook wij hebben via de dvd's gebaren geleerd en onze jongste dochter doet inmiddels enthousiast mee

  We hebben nu de dvd praten met je handen besteld voor de juffen
 • Geplaatst door Angela
  Onze zoon vindt jullie dvd's en posters geweldig. Hij kan zich veel beter uitten nu hij herhaaldelijk jullie dvds kijkt. Hij kan niet praten. Maar weet wel wat iets is/betekend.
  Hij heeft genoten dat jullie vorig jaar bij hem op school waren. Wij hopen op meer dvds.
 • Geplaatst door Maria Rozema
  Hallo,

  Wat vindt onze dochter de dvd's leuk! En het helpt haar zo in de communicatie met ons. Wij zijn ook erg blij met dit mooie materiaal.
  Ook merk ik dat ze veel oppikt van de concepten die worden laten zien (speeltuin, dierentuin, school, opstaan en naar bed gaan). Dit herkent ze heel duidelijk in het dagelijks leven en helpt haar. Ze weet wat erbij hoort en komen gaat.
  Nu vroeg ik mij af in hoeverre hebben jullie overwogen om ook een dvd te maken van het onderwerp gezondheid: tandarts, dokter, kapper, lichaamsdelen, en bijpassende emoties. Ik denk dat het veel kinderen kan helpen om zich voor te bereiden op dergelijke situaties en ze er meer grip op zullen ervaren. Het is een tip! Sowieso zou een uitbreiding wenselijk zijn.

  Vriendelijke groet, Maria Rozema
 • Geplaatst door Hans Stevens
  Orissa en Sebastiaan; jullie hebben ervoor gezorgd dat wij in een gezamenlijke taal kunnen communiceren. DANK
 • Geplaatst door Imke
  Complimenten!! Onze dochter van 2 sprak amper en sinds de gebaren is ze super enthousiast en gebaard en praat meer. Ik heb het idee dat ze makkelijker een woord zegt als ze erbij gebaard. Ze vind de dvd's super leuk en leert er ook van. Ik vind het zelf ook fijner om van de dvd te leren dan vanuit een boek, mij helpt het dus om ze te gebuiken.
  Het was aandoenlijk hoe blij ze was dat ze zich beter kan uiten. Grote complimenten voor de dvd's. Leuk en leerzaam!!
 • Geplaatst door Marijke van Vugt
  Een aantal jaar geleden kocht ik het pop-up boek Gebaren met Lotte en Max. Boerderijdieren. Ik heb het kado gedaan. Nu wil ik het voor mijn eigen kleinzoon opnieuw aanschaffen maar het blijkt overal niet meer leverbaar. Hopelijk kunnen jullie mij er aan helpen? hartelijke groet Marijke van Vugt
 • Geplaatst door tessel
  Zijn de dvd`s ook digitaal bereikbaar? ?
 • Geplaatst door Saskia van Lieshout
  Zijn uw dvd ook op een stick te verkrijgen. Wij hebben de cd,s maar geen cd speler meer op de computer.

  Groetjes Saskia
 • Geplaatst door suzanne meijnen
  Goedemiddag,

  Ik wil graag weten wanneer de blauwe speelkaarten set weer te verkrijgen is.
  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Suzanne Meijnen
 • Geplaatst door Elly
  Een paar maanden geleden ontdekte ik de gebarendvd's voor mijn dochter Maralyn. Zij spreekt nauwelijks en gebruikt gebaren. Ze is superenthousiast en blij met de dvd's. Ze praat mee en zingt mee; ze stimuleren haar enorm. De eerste set dus maar neergezet in het huis waar zij woont. De andere bewoners zijn al even enthousiast. ZO FIJN!!
  Net nog sets besteld voor bij mama en bij papa
  Bedankt voor al jullie inzet ook namens mijn dochter en huisgenoten. GEWELDIG!!
 • Geplaatst door band van rookhuizen
  Ik had een vraag ik wou graag die poppetjes hebben van Max en Lotte mijn kleinzoon en kleindochter heten zo en zijn ook nog eens broer en zus ook nu weer ik wel dat als je 2 producten koop van nivea dan krijg je een code en kan je ze krijgen maar ik heb al een tijdje geleden zonnebrand cream gehaald voor ze van nivea en daar was toen nog geen aktiie voor die poppetjes nu is mijn vraag kan ik ze ook kopen bij jullie ik hoor het graag van u vriendelijke groeten oma Nand
 • Geplaatst door E.Boon
  Beste mensen, Wat een mooie manier van communiceren!
  Ik wil mijn dochter en kleindochter in Frankrijk hier graag kennis mee laten maken.
  Verstuurt u ook naar her buitenland?
  En staan bij de liedjes ook de gebaren aangegeven? Dan kan ik een startersetje versturen.
  Groet
  Els
 • Geplaatst door petra kaan
  Is er ook iets voor het leren zwemmen? Groetjes Petra Kaan, zwembad de Bever in Sint Pancras
 • Geplaatst door Cynthia
  Wat een geweldig project dat jullie nu op scholen doen.
  Helaas bij de school van mijn zoon zijn de 5 weken al weer voorbij. De voorstelling aan het einde van het project was fantastisch!
  Hopelijk snel een vervolg hierop.
 • Geplaatst door Fan
  We hebben al ontzettend veel plezier gehad van de eerste DVD's die we ontvingen! Nu bestel ik de rest ook. Vooral de bekende kinderliedjes DVD valt in de smaak. (Daarvan bestel ik nu het tweede exemplaar, als reserve, want die draaien we echt grijs!) Onze (horende) zoon van 2 vraagt er elke dag om. Omdat zijn taalverwerving langzaam gaat, geven de gebaren ons een ingang om met elkaar te praten. Fijn!! Hij vraagt zelf om een broodje of drinken met de gebaren, vertelt dat hij wil slapen of dat ik een poes moet tekenen etc. Vaak begint hij zelf met het eerste gebaar van een liedje. Dan wil hij dat ik het liedje zing en gebaren we samen de rest van het liedje. Dit gebeurt de hele dag door! :-) Bedankt dat jullie deze serie hebben gemaakt - het is echt een verrijking van onze communicatie. :-)
 • Geplaatst door Ramona
  Bedankt voor de snelle levering! Mijn oudste vond de dvd's al erg leuk en de jongste heeft er nu ook weer plezier van. We hebben inmiddels de hele set .
  En ook bedankt voor de flyers, deze neem ik komende woensdag in ieder geval mee naar het mamacafé hier in de buurt en de rest komt ook goed terecht!
 • Geplaatst door Liv
  Zonder Lotte en Max hadden we nooit zo snel en goed de gebaren kunnen leren om ons meisje met down te kunnen begrijpen.Supergoede formule! Hopelijk komen er nog heel veel nieuwe dvd's! Grote fans hier!
 • Geplaatst door Marloes
  We zijn zo blij dat we (de dvds van) Lotte en Max hebben ontdekt. Dochterlief van bijna 14 maanden heeft er ondertussen al veel van geleerd en ze beleeft er zoveel plezier aan.
  Dank je wel hiervoor!
 • Geplaatst door Kinderopvang Jeremina
  Gister zijn we met de kinderen bij een voorstelling van Lotte en Max geweest. Wat een enorm succes. Onze complimenten. We hebben er enorm van genoten en de kinderen hebben alles uitgebreid verteld en nagespeeld. In een woord Geweldig! Dank jullie wel, we komen graag nog eens
 • Geplaatst door Svende
  Vorige ronde DVD's finaal grijsgedraaid. Helpt zó in de taalontwikkeling, en komen net op het punt van meezingen met alle liedjes, we kopen de set nog een keer :-)
 • Geplaatst door Nawal
  Hoi, ik wil graag dvd speler bestalen voor mij zoon hiy is nu 4.jaar hiy gebruikt al gebaren in school. maar ik wil ook dvd voor thuis, in ik weet niet welk dvd moet ik bestelen ,kan emend mij hulpen . GR nawal
 • Geplaatst door Els
  Lotte en Max, Als ik zie hoeveel kinderen, maar ook volwassenen met verstandelijk beperkingen, hoor en spraakproblemen en voordelen mee hebben. Ikzelf kijk ik mee met verstandelijk beperkte broer en met een leuke 3 delige cursus van het NGT (Nederlandse Gebaren taal)bij het DOC te Amsterdam, kan ik mensen met een auditieve stoornis helpen op mijn werk.
  Team van Max en Lotte bedankt, Ik ga de kaarten bestellen. en er een soort spel van maken.
 • Geplaatst door Mieke
  Wij hebben de serie met dvd's vanaf september 2015 maar kijken ze nog iedere dag met heel veel plezier.
 • Geplaatst door Hannah
  Wat een prachtige dvd's! Ze zijn duidelijk met veel zorg gemaakt. Onze slechthorende zoon is met 6 maanden nog wat te klein, maar onze dochter van 2 is dol op de dvd's. Ze wil voortdurend kijken en gebaart vrolijk mee. Dank voor de mooie serie!
 • Geplaatst door wilma top
  Zoveel zorg en liefde, gestopt in een DVD!!
  Ik ben heel blij met de DVD- serie van Lotte en Max.
  Je leert eigenlijk spelenderwijs veel woorden en zinnen.
  Geweldig!!
 • Geplaatst door Linda Spanjer
  Wij zijn ontzettende fan van de gebaren dvd's en mijn dochtertje van 10 maanden gebaart al volop!
  Nou zijn wij benieuwd wanneer het pop-up boek weer verkrijgbaar is. Die zouden we namelijk heel graag aan onze collectie toe willen voegen
 • Geplaatst door Sheila Nelwan
  We zien de DVD met gebaren taal met plezier tegemoet. Mijn kleinkind kan al wat gebaren en het is zo bijzonder om op deze manier nu al met elkaar te communiceren! Wat een rijkdom!
 • Geplaatst door Mies
  Wij zijn zo fan van Lotte en Max en alle kinderen die te zien zijn op de dvd's .Onze dochter van 1,5 kent bijna alle gebaren !! Vooral "" meer "" is favoriet (meer koek haha ) .we hebben alle dvd's en posters .helaas is het boek niet meer te krijgen , die ontbreekt in onze verzameling .we kijken elke dag nog naar Lotte en Max !!!
  Bedankt! !!!
 • Geplaatst door Marjolein
  destijds al eens dvd's aangekocht vandaag de laatste in een combi set met de CD!!! zo leuk mijn zoontje van nu 14 maanden is al een tijde aan het oefenen maar het gaat inmiddels zo goed! ik sta versteld van hoeveel hij al begrijpt en zelf kan gebaren. hij leer ook veel gebaren zelf van de Dvd''s zonder dat ik ze hem geleerd heb!! zo goed. zo erg zelfs dat mama af en toe toch even moet mee kijken welk gebaar hij nou bedoeld haha. hij leert sneller als mama! alleen maar goed!! en scheelt zoveel frustratie voor mn mannetje! zelfs papa begint nu toch ook te gebaren terwijl die het eerst maar flauwekul vond! IK ben helemaal voor!! net ook een vriendin aangeraden dit te doen en zij is ook van plan dvd's aan te schaffen! zo goed!
 • Geplaatst door Daniëlle
  Wat een succes is jullie cd! Ons dochtertje heeft de cd gisteren voor Sinterklaas gekregen en is super enthousiast
 • Geplaatst door Irene
  Ik heb vernomen dat er een box voor de dvd-set van 8 stuks is. En dat deze tegen kostprijs te koop is. Aangezien ik de 8 dvd's al in huis heb, zou ik graag willen weten hoe ik aan een losse doos kan komen.
 • Geplaatst door Lotte & Max
  Op dvd2 "Een nieuwe dag" staan een aantal sinterklaasliedjes. En op dvd3 staat er ook 1, maar daar heb je weer een Kerstliedje en een Pasenliedje in de bonus erbij! Tip: Bij "nieuws" kan je ze zien en ook op ons youtubekanaal. groetjes Lotte & Max
 • Geplaatst door Mariken
  Wij hebben alle dvds en zijn er zo blij mee: onze dochter van 2,5 met een zeldzaam syndroom kan nog niet praten maar kent dankzij lotte en max zeker 70 gebaren om met ons te kunnen praten! Nu zag ik gisteren dat er ooit een show van lotte en max zingen sinterklaasliedjes is geweest: komt deze nog een keer dit jaar? En zou het niet fantastisch zijn een dvd met sinterklaas als thema te maken: om haar voor te bereiden op het feest en om de liedjes mee te kunnen gebaren!
 • Geplaatst door Suzanne vogelaar
  Komen er ook poppen-knuffels van lotte en max in het assortiment? Ben nu op zoek naar iemand die ze kan maken want me kleine is zo gek op Lotte en max en ze zou ze helemaal het einde vinden
 • Geplaatst door Sannah den Engelsen
  Geachte heer/mevrouw

  Ik wil graag een aantal dvd's en posters bestellen.
  De combinatieset leek me daarom een goede optie.

  Als ik echter de losse items optel kom ik uit op een lager bedrag dan het totaalbedrag in de combinatieset.
  Dit komt denk ik omdat de posters afgeprijsd zijn.

  Past u de prijs van de combinatieset nog aan?

  Ik hoor het graag!
  Vrgr Sannah

GRATIS

Live Gebarenlesjes via Zoom
Ma 25 jan. 15.00 uur
Wo 27 jan. 15.00 uur
Vrij 29 jan. 15.00 uur
Ma 1 febr. 15.00 uur
Wo 3 febr. 15.00 uur
Vrij 5 febr. 15.00 uur

Aanmelden hier

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

10 stuks Gebarenboek A5 € 70,00 € 37,50
 • Logo Gebaren met Lotte & Max

Gastenboek

 • 09-06-2020 - Onze dochter is nu 4 en kijkt als 3 jaar...  lees meer
 • 12-04-2020 - Onze zoon vindt jullie dvd's en posters geweldig. Hij kan...  lees meer
 • 18-11-2019 - Hallo,

  Wat vindt onze dochter de dvd's leuk! En het helpt...  lees meer
Plaats een bericht
© 2010 - 2021 Kindergebaren met Lotte & Max | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel