Bekijk hier de algemene voorwaarden. De gebruikersvoorwaarden voor het Videokanaal staan op www.lottemax.nl

Algemene Voorwaarden aangemaakt op 5 September 2019

Privacy:
Gebaren met Lotte & Max respecteert uw privacy. De door u verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt om de door u gevraagde actie zo goed mogelijk uit te voeren en zal met u persoonlijk plaatsvinden.

Verzenden:
Gebaren met Lotte & Max verstuurd uw bestelling via TNT post. De verzend en afhandelingskosten binnen Nederland zijn afhankelijk van het gewicht. Ook al hopen we dat er nooit een pakketje beschadigd of zoek raakt bij de post, wij kunnen er helaas niet verantwoordelijk voor zijn. Ons streven is om, als uw betaling is bijgeschreven, uw bestelling binnen 7 dagen te versturen.  

Prijzen:
Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Eventuele typefouten in het systeem staan niet garant voor levering van de producten.  

Overeenkomst:
De klant kan zijn bestelling bestelling annuleren door binnen 24 uur een email te sturen naar Gebaren met Lotte & Max.

Ruilen/retour zenden:
Mocht je een artikel retour sturen dan kan dit onder de volgende voorwaarden: De klant dient binnen 2 dagen (kan ook in het weekend) via mail Gebaren met Lotte & Max op de hoogte te brengen met vermelding van de klacht. Het artikel dient binnen 1 week geretourneerd en onbeschadigd bij Gebaren met Lotte & Max binnen te zijn. Onvoldoende gefrankeerde zendingen en rembours zendingen worden niet geaccepteerd en komen dus retour afzender. Kosten voor het retour zenden zijn voor de klant.

Garantie:
Gebaren met Lotte & Max staat ervoor in dat de gemaakte producten deugdelijk zijn en voldoen aan de vermelde specificaties vermeld bij het betreffende product. De garantie dekt geen schade als gevolg van normale slijtage of verkeerd gebruik.

Informatie op deze website:
Gebaren met Lotte & Max beheert en onderhoud deze website en streeft ernaar dat alle informatie op deze site juist, volledig en actueel is. Onvolkomenheden kunnen voorkomen, waardoor wij de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens niet kan garanderen.

Copyright:
Het copyright van de website, het logo, foto’s, video`s en teksten van Gebaren met Lotte & Max ligt bij Renske Douwes Dekker. Gebruik van teksten en foto’s is alleen mogelijk met schriftelijke toestemming van Renske Douwes Dekker

Gebruikersvoorwaarden;
Voor de dienst van het videokanaal www.lottemax.nl dient u akkoord te zijn met de gebruikersvoorwaarden voor dit platform. Deze voorwaarden zijn aparte opgesteld.

Onze gegevens:
Kindergebaren met Lotte & Max
Berkenstraat 10
2023SZ Haarlem
06-24503151
Email: info@lottemax.nl
Website: www.gebarenwebwinkel.nl www.lottemax.nl
KvK nr: 34342540
BTW nr: NL 176176779 B01
Bankrekening: Gebaren met Lotte & Max 46 83 66 008 ABN-AMRO
IBAN:NL12ABNA0468366008
BIC:ABNANL2A(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Videokanaal Lotte & Max (eerste 7 dgn gratis)

Heb je geen DVD-speler mee en wil je liever digitaal naar onze mooie filmpjes kijken?

Ga dan naar ons videokanaal!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Logo Gebaren met Lotte & Max
© 2010 - 2022 Kindergebaren met Lotte & Max | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel