DVD "25 kinderliedjes"

Vorige Artikel 7 van 10 Volgende
€ 14,95 (inclusief btw)

De meeste liedjes zul je al kennen en en het is heel leuk om daar gebaren bij te doen. Het is niet voor niks dat er al een aantal gebarenliedjes bestaan, zoals 'In de maneschijn' en 'Klap eens in je handjes'. Het is een natuurlijke manier om de aandacht van je kindje te trekken. Gebaren geven een extra dimensie aan de liedjes en deze combinatie maakt het makkelijker voor je kindje om te leren. Deze super quality-time maakt jullie band hechter en staat garant voor heel veel pret. We hopen dat deze aanstekelijke dvd jullie aanzet om de hele dag door gebarenliedjes te zingen.

De opzet van deze dvd is wat anders dan de andere dvd's, aangezien er geen lesjes in zitten. Soms doen we de gebaren duidelijk voor, maar soms moet je de gebaren een beetje afkijken. We hebben gekozen voor 5 hoofdstukken met ieder 5 liedjes. Het hele programma bekijken mag natuurlijk, maar is wellicht wat intensief. Bekijk ook de twee sprookjes in de bonus.            

Op een grote paddenstoel, Klap eens in je handjes, Ik zag 2 beren,  Papegaaitje leef je nog, Olifantje in het bos, Zeg Roodkapje, Het regent het regent, Vader Jakob, Kortjakje, Hoedje van papier, Met de vingertjes, Smakelijk eten, Poesje miauw, Hanse panse kevertje, Groen knollenland, Boer wat zeg je?, Visje in het water, Klein stationnetje, Berend botje, Helikopter, Wielen van de bus, Klein kleutertje, In de maneschijn, Slaap kindje slaap, Kom gebaar je met ons mee?

NmG + ondertiteling

Duur: 38 minuten

Bonus: 2 sprookjes. Sneeuwwitje en Assepoester

 

 

 

 

Online gebarenpret


Vrijdag 28 januari 16:00 uur -  Logeren
Gratis proefles
 voor iedereen via deze link!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • Logo Gebaren met Lotte & Max
© 2010 - 2022 Kindergebaren met Lotte & Max | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel